Povestea Noastra

Basm sau legenda, o istorie a gustului ce devine arta…

Despre StarGrill

In luna lui cuptor 2008, restaurantul StarGrill a început să işi încante clienţii cu produsele sale ce vor face istorie.

Situat in conacul Basota de pe St. Sărariei Nr. 14, cu un program generos începand cu ora 10:00 am şi terminand cel tarziu la ora 4:00 am (în weekend) sau 2:00 am în cursul saptămânii, reuşim să spunem tuturor
Da se poate, să ai produse de calitate la preturi corecte !!!

Pentru a vă putea bucura de o experienţă culinară încununată de o atmosferă desăvârşită am apelat la arhitecţi şi pictori ieşeni care împreună au folosit magia bunului gust. Rezultatul va invităm să îl apreciaţi dumneavoastră, clientul nostru .

Produsele de bucătarie tradiţionale româneşti sau din menu internaţional sunt mereu pregătite cu mare atenţie şi cu ingrediente proaspete de calitate. Murăturile pe care vi le oferim, castraveţi, gogonele, pepene roşu, conopida, sunt puse de Dl. Toader Petru personal cu apă de izvor şi folosind doar metode tradiţioanle fară conservanţi sau alte adăugiri “moderne”.

Fie că veţi dori să savuraţi pizza, strips, aripioare sau produse mai tradiţionale vă asigurăm că niciodată nu vom face rabat de la calitatea care ne-a caracterizat mereu. Pentru echipa StarGrill aprecierile clienţilor sunt cel mai de preţ lucru. Multumim tuturor clientilor nostri pentru ca ne trec pragul si ne fac cunoscuta parea lor despre ceea ce oferim noi !